Γκιζάνι Έργο Life-Φύση Κέντρα Ενημέρωσης Έργο Γαδουράς Παιχνίδι
 

 

Πνευματικά δικαιώματα

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Εισαγωγή

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία του Εθνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (εφεξής ΕΚΘΕ) ως αυτόνομο προϊόν. Είστε ευπρόσδεκτοι σε αυτήν την ιστοσελίδα, την οποία σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε όπως περιγράφεται παρακάτω. Θα πρέπει να διαβάσετε τους ακόλουθους όρους με βάση τους οποίους αυτό το site προσφέρεται καθώς και τις νομικές πληροφορίες που σχετίζονται με μια ολοκληρωμένη αναζήτηση. Οι όροι αυτοί καθορίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας σχετικά με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας και της οποιαδήποτε πληροφορίας που αποκτάται μέσω αυτής. Διατηρούμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε ή να περιορίσουμε την πρόσβαση σε όποιον κατά την κρίση μας δε συμμορφώνεται με τις διατάξεις, τους όρους ή τη χρήση των σελίδων μας, όπως αυτή προορίζεται.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα, γραφικά και κώδικας που περιέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα γνωστή ως www.life-gizani.gr είναι αποκλειστική ιδιοκτησία (Copyright © 2003) του ΕΚΘΕ. All rights reserved. Τα κείμενα και οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο www.life-gizani.gr είναι πνευματική ιδιοκτησία του ΕΚΘΕ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική, περιληπτική, κατά παράφραση ή διασκευή του περιεχομένου του www.life-gizani.gr με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από το ΕΚΘΕ, με βάση το Νόμο 2121/1993 και τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν και στην Ελλάδα. Το ΕΚΘΕ συγκεκριμένα απαγορεύει κάθε άλλη χρήση εκτός από αυτή του ενημερωτικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή διαφημιστικού υλικού, δημιουργία links και οποιουδήποτε άλλου εμπορικού σκοπού. Η χρήση πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα www.life-gizani.gr είναι δυνατή με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι σε τυχόν δημοσίευσή τους θα αναφέρεται σαφώς η πηγή προέλευσής τους.

Αποστασιοποίηση

Οποιοιδήποτε σύνδεσμοι προς ή από ιστοσελίδες τρίτων δεν αποτελούν αναγκαστικά επιδοκιμασία, χορηγία ή πρόταση προς τρίτους των σελίδων αυτών.

Άρση Ευθυνών και Εγγυήσεων

Θεωρούμε τις πληροφορίες που παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας ως τις πιο τεχνολογικά έγκυρες έως σήμερα. Όμως, οι πληροφορίες που προσφέρουμε μπορεί να περιέχουν λάθη ή παραλείψεις. Οι βάσεις δεδομένων μας ανανεώνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα, επομένως εάν στείλετε στο ΕΚΘΕ την πράξη που επιφέρει λανθασμένες πληροφορίες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε αλλαγές, ενημερώσεις ή διαγραφές οιωνδήποτε πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση. Η φύση και η πολυπλοκότητα του διαδικτύου και των ιστοσελίδων είναι τέτοια που η ιστοσελίδα μας μπορεί να μην είναι εν ενεργεία όλες τις ώρες ή μπορεί να μην λειτουργεί πάντα στον βέλτιστο βαθμό.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ Η ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Δεσμευόμαστε ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων όλων των χρηστών μας και την υπεύθυνη χρήση του διαδικτύου. Σε καμμία περίπτωση δεν θα παραχωρήσουμε σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας οποιαδήποτε πληροφορία μας δώσετε. Δημογραφικά στοιχεία επισκεπτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συγκεντρωτική μορφή για στατιστικούς μόνο λόγους.

Copyright © 2003 Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών. All rights reserved. Text, graphics, and all codes are protected by the law 2121/1993 of Greece as well as by International Copyright Laws, and may not be copied, reprinted, published, translated, hosted, or otherwise distributed by any means without explicit written permission.

 

αρχική σελίδα
επιστροφή

 

Περιεχόμενα | Επικοινωνία | Πνευματικά Δικαιώματα | Συντελεστές

αρχή σελίδας

English Italiano